Algemene Voorwaarden

Bestellen
Een bestelling plaatst u via de webwinkel WiegmatrasOpMaat. Bestellen kan bij ons heel eenvoudig via deze webwinkel. WiegmatrasOpMaat is onderdeel van BabyXpress®. Door te bestellen geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van BabyXpress®. Na ontvangst van uw bestelling is de overeenkomst tot stand gekomen en zullen wij u automatisch per e-mail een bevestiging sturen. Op deze Orderbevestiging staan onze betalingsgegevens.

Orders zijn in behandeling zodra de betaling ontvangen is. Orders die langer dan 7 dagen openstaan worden automatisch geannuleerd. U kunt evt. opnieuw een bestelling plaatsen.

Levertijden

Levertijden zijn bij benadering. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Omdat baby's eerder geboren kunnen worden is het altijd raadzaam tijdig artikelen te bestellen (ruim voordat u met zwangerschapsverlof gaat).

Bestellen Matras Op maat

Er zijn Matrassen Op Maat (kleinere) leverbaar die binnen 10-15 werkdagen verzonden kunnen worden. De levertijd van een grotere Kinderbed Matras Op Maat duurt ca. 3-4 weken vanaf onze fabrikant de Order óf foto in ontvangst heeft genomen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Door feestdagen of vakanties kan de levertijd langer zijn dan op de website aangegeven. Verkeerd bestelde Matrassen Op Maat kunnen spijtig genoeg niet worden teruggenomen.

Afhalen van een bestelling in het magazijn is in principe niet mogelijk.


Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Wanneer de prijzen worden aangepast is dit met ingang van de publicatie op de website. Natuurlijk met uitzondering van de al lopende bestellingen. De prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen boven 250,- Euro en binnen Nederland, zijn vrij van verzend-en afhandelingskosten. (Verzendkosten buiten EU zijn excl. douanekosten en invoerrechten.) Type fouten bij prijzen voorbehouden.

Ruilen en retourneren

U kunt de artikelen binnen 30 werkdagen retourneren. Wij stellen de volgende voorwaarden:

  • het artikel is onbeschadigd;
  • het artikel is niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt
  • het artikel zit in de originele verpakking met bijbehorende kaartjes
  • het Matras Op Maat is kleiner dan 50x100
  • Bij retour via GLS wordt €6,95 van de retourzending in mindering gebracht

Indien u de volledige zending retour stuurt, wordt het volledige order bedrag (incl. verzendkosten) gestorneerd. Na retour ontvangst, wordt het bedrag van het geretourneerde artikel teruggestort op uw rekening. 

Indien u een gedeelte van de bestelling retour stuurt, wordt enkel het bedrag van het artikel gestorneerd. BabyXpress® behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren, dan wel (in overleg) slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Dit gebeurt alleen wanneer BabyXpress® van mening is dat het artikel niet aan de bovengenoemde ruil/retourneer voorwaarden voldoet.

Verkeerde artikel ontvangen

Meld het ons zo snel mogelijk wanneer u een verkeerd artikel hebt ontvangen (in ieder geval binnen vijf werkdagen). We zullen dan in overleg de gemaakte fout zo snel mogelijk herstellen, natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Beschadigd artikel ontvangen
Wij voeren uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Mocht er desondanks iets beschadigd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen vijf werkdagen) zodat we het in orde kunnen maken.

Klachten en geschillen
BabyXpress®

zal altijd proberen om in goed overleg eventuele klachten en/of geschillen op te lossen. Mochten we daar niet uitkomen, dan dient het geschil door de meest gerede partij te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het Arrondissementsrechtbank. Op elke overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Intellectueel eigendom
Alle ontwerpen en producten zijn het intellectueel eigendom van BabyXpress®. Indien inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendommen van BabyXpress® zal in overeenstemming met het geldende recht hiertegen worden opgetreden.

BabyXpress - Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne - KVK 08144910 - BTW 137765149B01 - +31 (0)53-2340333
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56
NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U
Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software