Verzendkosten & Verzendinformatie

Nederland: € 6,95
België: € 7,95
Duitsland, Luxemburg & Denemarken: € 9,95
Engeland, Frankrijk & Oostenrijk: € 19,95

I.v.m het milieu verzenden we de meeste artikelen in verzendpapier of verzendzakken i.p.v. kartonnen dozen. De verzendzakken zijn 100% afbreekbaar.

Op de website e-kortingscode wordt onze naam vermeld ivm kortingen op verzending of artikelen. Wij geven evt. kortingenbonnen alleen af in eigen beheer.

Lees meer: Verzendkosten & Verzendinformatie

Contact formulier

Heeft u een vraag, vul dan het onderstaande formulier in en we beantwoorden uw mail zo spoedig mogelijk.


Invalid Input

Invalid Input

Vraag / opmerking(*)
Invalid Input

Invalid Input

Probeert u ons te bellen (+31 (0)53-2340333) en wordt er niet opgenomen? Als u bovenstaand formulier invult dan bellen we u zsm terug (werkdagen).

Ruilen en Retourneren

U kunt de artikelen binnen 30 dagen via onze retourservice of voldoende gefrankeerd retourneren.

Voorwaarden:

 • het artikel is onbeschadigd
 • het artikel is niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt
 • het artikel zit in de originele verpakking met bijbehorende kaartjes
 • het artikel is geen matras op maat

Retour via GLS Pakketshop: € 4,95

Om een bestelling retour te sturen kunt u gebruik maken van onze retour service via een GLS Pakketshop. De kosten van deze service zijn € 4,95 (ipv € 6,95 via TNT Post) en worden in mindering gebracht op het te storneren bedrag. Stuur ons een reply op de orderbevestiging met vermelding van RETOUR en u ontvangt zo spoedig mogelijk een email met een retoursetiket voor GLS.

Lees meer: Ruilen en Retourneren

Betalen bij BabyXpress

Voor de betaling van de bestelling heeft u bij BabyXpress.nl de volgende mogelijkheden: 

 • iDeal - (Mollie) voor Nederlandse banken (kan soms mislukken, probleem ligt bij iDeal)
 • Vooruit Betalen via bank
 • Paypal
 • Creditcard
iDeal

Betalen met iDeal

{ccidealplatform title="Betaal_met_iDEAL" amount_by_user amount_text="Bedrag:" paymentid_by_user paymentid_text="Uw_factuur_nummer:" submit_button="Verder" }

Kan problemen geven bij iDeal (berichten media). Wij kunnen hier helaas niets aan doen.

Klikt u tijdens het plaatsen van de bestelling op het iDEAL-icoontje dan komt u automatisch de betaalsite van iDEAL.

Op later tijdstip betalen met iDEAL; Inloggen op onze website, ga vervolgens naar accountonderhoud en klik op uw Order. Vervolgens op het iDEAL icoontje klikken voor het voltooien van de betaling.

14 dagen worden Orders gereserveerd, daarna automatisch geannuleerd, indien geen betaling is ontvangen.

 


Vooruit Betalen

rabobanklogo

Op onze opdrachtbevestiging vermelden wij een Ordernummer en een totaalbedrag.

Maak dit bedrag over op rekeningnummer NL71 RABO 0117 6515 32 ten name van BabyXpress te Borne, o.v.v van het Ordernummer.

Voor internationale betalingen:

IBAN
NL71 RABO 0117 6515 32
BIC
RABONL2U

Zodra het verschuldigde bedrag ontvangen is, versturen we de bestelling zo spoedig mogelijk op iedere werkdag met GLS.

 


Paypal

nl_safe_shopping_banner
PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. De betaling gebeurt via de PayPal-account van de koper en komt terecht op de PayPal-account van de verkoper. Geen van beide partijen moet dus zijn gegevens meedelen aan de andere partij om de betaling uit te voeren. PayPal is marktleider op het terrein van fraudepreventietechnologie.

 

Klik hier voor meer informatie over PayPal.  

 


Creditcard

mastercard

Via PayPal is het ook mogelijk om bij BabyXpress met creditcard te betalen. Klik hiervoor op de PayPal betalingsoptie. U komt op de beveiligde pagina van PayPal, waar u kunt kiezen voor betaling met PayPal of met creditcard.

Heeft u over het bovenstaande nog vragen/opmerkingen, stuur dan een bericht aan BabyXpress

14 dagen worden Orders gereserveerd, daarna automatisch geannuleerd, indien geen betaling is ontvangen. Orders worden direct in behandeling genomen en verzonden zodra de betaling ontvangen is. 

 


 

Kinderdagverblijf Actie

Voor uw Kinderdagverblijf kunt u een Kortingscode aanvragen voor iedereen die gebruikt maakt van uw Kinderdagverblijf.

 • Stuur ons een mailtje met de gegevens van uw Kinderdagverblijf
 • U ontvangt van ons een brief met daarop de kortingscode
 • Deze hangt u op in uw Kinderdagverblijf
 • Iedere ouder kan gebruik maken van deze Kortingscode
 • Men plaatst via onze internetwinkel een Order en gebruikt de kortingscode
 • Een bestelling zal verzonden worden naar het adres dat is opgegeven bij het plaatsen van de bestelling

Algemene Voorwaarden

Bestellen
Een bestelling plaatst u via de webwinkel WiegmatrasOpMaat. Bestellen kan bij ons heel eenvoudig via deze webwinkel. WiegmatrasOpMaat is onderdeel van BabyXpress®. Door te bestellen geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van BabyXpress®. Na ontvangst van uw bestelling is de overeenkomst tot stand gekomen en zullen wij u automatisch per e-mail een bevestiging sturen. Op deze Orderbevestiging staan onze betalingsgegevens.

Orders zijn in behandeling zodra de betaling ontvangen is. Orders die langer dan 7 dagen openstaan worden automatisch geannuleerd. U kunt evt. opnieuw een bestelling plaatsen.

Levertijden

Levertijden zijn bij benadering. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Omdat baby's eerder geboren kunnen worden is het altijd raadzaam tijdig artikelen te bestellen (ruim voordat u met zwangerschapsverlof gaat).

Bestellen Matras Op maat

Er zijn Matrassen Op Maat (kleinere) leverbaar die binnen 10-15 werkdagen verzonden kunnen worden. De levertijd van een grotere Kinderbed Matras Op Maat duurt ca. 3-4 weken vanaf onze fabrikant de Order óf foto in ontvangst heeft genomen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Door feestdagen of vakanties kan de levertijd langer zijn dan op de website aangegeven. Verkeerd bestelde Matrassen Op Maat kunnen spijtig genoeg niet worden teruggenomen.

Afhalen van een bestelling in het magazijn is in principe niet mogelijk.


Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Wanneer de prijzen worden aangepast is dit met ingang van de publicatie op de website. Natuurlijk met uitzondering van de al lopende bestellingen. De prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen boven 250,- Euro en binnen Nederland, zijn vrij van verzend-en afhandelingskosten. (Verzendkosten buiten EU zijn excl. douanekosten en invoerrechten.) Type fouten bij prijzen voorbehouden.

Ruilen en retourneren

U kunt de artikelen binnen 30 werkdagen retourneren. Wij stellen de volgende voorwaarden:

 • het artikel is onbeschadigd;
 • het artikel is niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt
 • het artikel zit in de originele verpakking met bijbehorende kaartjes
 • het Matras Op Maat is kleiner dan 50x100
 • Bij retour via GLS wordt €6,95 van de retourzending in mindering gebracht

Indien u de volledige zending retour stuurt, wordt het volledige order bedrag (incl. verzendkosten) gestorneerd. Na retour ontvangst, wordt het bedrag van het geretourneerde artikel teruggestort op uw rekening. 

Indien u een gedeelte van de bestelling retour stuurt, wordt enkel het bedrag van het artikel gestorneerd. BabyXpress® behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren, dan wel (in overleg) slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Dit gebeurt alleen wanneer BabyXpress® van mening is dat het artikel niet aan de bovengenoemde ruil/retourneer voorwaarden voldoet.

Verkeerde artikel ontvangen

Meld het ons zo snel mogelijk wanneer u een verkeerd artikel hebt ontvangen (in ieder geval binnen vijf werkdagen). We zullen dan in overleg de gemaakte fout zo snel mogelijk herstellen, natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Beschadigd artikel ontvangen
Wij voeren uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Mocht er desondanks iets beschadigd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen vijf werkdagen) zodat we het in orde kunnen maken.

Klachten en geschillen
BabyXpress®

zal altijd proberen om in goed overleg eventuele klachten en/of geschillen op te lossen. Mochten we daar niet uitkomen, dan dient het geschil door de meest gerede partij te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het Arrondissementsrechtbank. Op elke overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Intellectueel eigendom
Alle ontwerpen en producten zijn het intellectueel eigendom van BabyXpress®. Indien inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendommen van BabyXpress® zal in overeenstemming met het geldende recht hiertegen worden opgetreden.

BabyXpress - Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne - KVK 08144910 - BTW 137765149B01 - +31 (0)53-2340333
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56
NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U
Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software